Cea mai bună rețetă de Said – Gros sau subțire, făcută pe grătar sau plită, aceasta este cea mai bună și mai ușoară rețetă universală pentru pateuri de hamburger perfecte de fiecare dată! Acești hamburgeri suculenți și delicioși de casă sunt gata în mai puțin de 30 de minute și sunt o necesitate pentru următoarea bucătărie.

Acești burgeri oferă un gust bogat și cărnos, cu un pumn de ierburi aromate, care pot fi personalizate cu aromele preferate. Câteva ingrediente cheie simple ajută la crearea consecventă a hamburgerilor suculenți , indiferent de metoda de gătit pe care o preferați.

Și, în timp ce vă va plăcea savuritatea teribilă a acestor hamburgeri de casă pe cont propriu, acestea sunt excelente pentru încărcarea cu topping-urile preferate pentru a crea cu adevărat un hamburger grozav. Aceasta va fi cu siguranță rețeta ta pentru chifteluțe ușoare de burger de la zero!

Cum să faci burgerul perfect de fiecare dată

În mod serios, durează doar câteva minute pentru a face hamburgeri de calitate la restaurant de la zero. Pregătiți-vă spațiul de lucru și ingredientele înainte de a începe și veți scoate farfurii fierbinți din bucătăria de acasă (sau din curtea din spate) în cel mai scurt timp!

Iată cum:

 1. Mai întâi, puneți un castron mare și adăugați carne de vită tocată, ou, sos Worcestershire, lapte și condimente.
 • Folosiți-vă mâinile pentru a combina bine până când amestecul este foarte neted.
 1. Apoi, apăsați carnea în castron, într-un disc uniform. Folosiți un cuțit pentru a tăia și împărți amestecul de hamburgeri în 6 sau 12 chiftele subțiri. Ca astfel:
 • Așezați o foaie de copt, căptușită cu hârtie de ceară sau folie, pentru a ține torturile. Rând pe rând, adunați amestecul de pasta și apăsați ferm în pasta pana la grosimea dorită. De obicei, chiftelele cu hamburger trebuie să fie puțin mai mari decât chiflele care vor fi servite, deoarece se vor micșora puțin în procesul de gătire.
 • Puneți chiftelele formate pe tava de copt. La chiftele groase, apăsați o cavitate în centrul fiecărei chiftele, pentru a nu se umfla în timp ce le gătiți.
 • Puteți stivui chiftelele cu foi de hârtie cerată între straturi, dacă este necesar.
 1. Apoi, preîncălziți grătarul sau o tigaie la foc mediu, aproximativ 170-200 grade C.
 • Îmi place să folosesc o tigaie din fontă pentru a obține acea crustă demnă de ai savura pe burgeri.

4 thoughts on Burger, încearcă Said – cea mai bună rețetă

 • A WordPress Commenteroctombrie 3, 2021 at 6:15 pm

  Hi, this is a comment.
  To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
  Commenter avatars come from Gravatar.

  Reply
 • A WordPress Commenteroctombrie 18, 2021 at 5:29 pm

  Hi, this is a comment.
  To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
  Commenter avatars come from Gravatar.

  Reply
 • Emiliaaugust 18, 2022 at 1:26 pm

  De obicei, nu citesc postari pe bloguri, totusi as dori sa spun ca acest articol m-a fortat sa verific si sa fac asta! Stilul tau de scris m-a surprins. Multumesc, foarte frumoasa postarea.

  Reply
  • florinoctombrie 31, 2022 at 7:25 pm

   Buna Emilia, te asteptam la noi la fast food, sa incerci produsele noastre, iti acordam si un voucer ( un cadou), te rog sa mentionezi lucrul acesta ( despre voucer) cand ajungi.Ai incercat reteta, ti-a placut? Noi incercam din rasputeri sa pastram retete cat mai ,,curate”.Succes!

   viziteaza si platourile pe website 🙂

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *